Creëer een sterk merk

Als je merkpositionering 'on point' is nestelt jouw merk, product of bedrijf zich net even sneller in het brein van de consument. Branding is het creëren van een herkenbare stijl en merkidentiteit waardoor het een stem en gezicht krijgt waaraan het langs alle kanalen te herkennen is.

Strategie & Storytelling

Wij onderzoeken en monitoren context, klant en markt en vertalen dit naar een relevant en onderscheidend verhaal. Om een nieuw merk op te richten, een bestaand merk te definiëren of een verouderd merk te herformuleren. Maar welke merk-/bedrijfswaarden bekrachtigen het verhaal? En hoe en waar zet je ze in? Wij helpen jou met de juiste vertaling naar de praktijk.

Identiteit & Design

Onzorgvuldig gebruik van merkidentiteit en design kan er toe leiden dat het niet optimaal bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen — of misschien zelfs wel tegenwerkt. Wij vatten je merkwaarden en strategie samen en ontwerpen op die basis een merkidentiteit waarmee je de impact van je merk vergroot en herkenbaarheid creëert. Over de volle breedte, online en offline.

Contentcreatie

Zonder goede content kan communicatie nooit effectief zijn. Wij creëren de juiste kwalitatieve inhoud en beeldvorming die relevant is, de doelgroep aanspreekt en zorgt voor een eigen karakter. Tekstueel of visueel, geef je bedrijf of merk een eigen smoel en ga doelgericht de dialoog met je publiek aan.