Directe betrokkenheid door events

Een evenement is een uitgelezen mogelijkheid om direct in verbinding te komen met je doelgroep. Door merkactivatie te koppelen aan een (totaal)beleving breng je jouw boodschap tot leven waardoor het beter en langer blijft hangen. Bewust en onbewust. Een handige, fysieke tool dus om jezelf te onderscheiden.

Productie & Uitvoering

Een evenement moet een belevenis vormen waarbij de signatuur van de opdrachtgever goed zichtbaar is. Wij inventariseren samen met jou de belangrijkste doelstellingen en helpen je graag met een volledig plan van aanpak waarbij kwaliteitsbewaking op alle fronten aanwezig zal zijn: van uitvoering, planning en budgettering tot aan communicatie/marketing, evaluatie en aftersales. We zijn van alle markten thuis en op alle fronten inzetbaar!

Concepting

Input en ervaring bij het creatieproces nodig? Wij ontwikkelen altijd evenementen vanuit een overkoepelend concept met als doel relevantie interactie met de doelgroep genereren. Om het meest waardevolle concept te bedenken sparren we graag met je om een beleving met een meerwaarde neer te zetten. Die impact heeft en je bijblijft.

Acties & Campagnes

Wij halen graag het onderste uit de kan om iets onvergetelijks en prikkelends neer te zetten. Creativiteit en lef scoort. Interactieve events vormen steeds vaker de aftrap van een marketingcampagne. Wij gaan daarom graag een stapje buiten de gebaande paden om bijvoorbeeld van jouw (product)lancering een ware PR-stunt te maken.