Kom onder de aandacht en blijf actueel

Bij merkactivatie draait het om je merkpositie en het bouwen aan affiniteit en loyaliteit voor je merk. Je doelgroep continu blijven boeien, zodat de aandacht niet verzwakt. De uitdaging hierbij is je doelgroep transformeren tot klant, door ze te activeren en ze daadwerkelijk te laten kiezen voor jouw boodschap.

Social Media Beheer & Marketing

Een social media strategie draait om informatie zenden naar je doelgroep, maar ook om informatie halen uit je doelgroep. Hoe benut je de kanalen die er zijn en hoe voeg je daarop waarde toe voor jouw doelgroep. Wij weten (en monitoren) wat werkt en sturen continu de contentmix bij om het beste rendement te halen uit jouw campagne. We helpen je graag op weg en maken resultaten voor je inzichtelijk.

PR & Communicatie

Sterke PR bouwt niet alleen aan naamsbekendheid, maar ook aan het vertrouwen in een merk. Relevantie is daarbij het toverwoord. Door je doelgroep te kennen weet je hoe je deze moet benaderen en kun je je communicatie hierop aanpassen. Vervolgens is het zaak dat je boodschap terechtkomt bij de juiste platforms, redacteuren en/of journalisten. Daar zorgen wij voor!

Plan de Champagne

Het liefst gaan wij 'all the way' met een totaalplan of -pakket. Dit betekent dat we een effectief doelstellingstraject opstellen, door ons 'Plan de Champagne' genoemd, met een begin en een stip aan de horizon waar we naartoe willen. We pakken alles aan en zetten alles in. Op zoek naar duurzame resultaten met missie, visie en identiteit op één lijn. En we stoppen niet eerder voordat de champagne open kan!